Ostanite radovedni.

Tako prelomno, kot smo leta 2002 zasnovali obliko in namen prostora id:doma, se odzivamo tudi na vsak nov projekt. Pri načrtovanju pozornost najprej namenjamo profiliranju želje strank.

Skozi pogovore razvijemo njim prilagojeno občutljivost in tako snujemo precizne, osebnostim namenjene prostore.

Skozi snovanje in izvedbo projektov po meri stranke se natančno prilagajamo različnim arhitekturnim zamahom. Najrajši takim, ki nehote rušijo stilske trende. Medtem ko smo vedno na tekočem z vsem, kar se v oblikovanju dogaja, radi vplivamo na podobo prihodnosti. Vsaj na tisto, ki ste nam jo zaupali. Zagon za svež pristop nam dajeta romantično iskanje lepote in družbeno pustolovstvo.

Zato pridite na obisk. Z veseljem pokramljamo z vami, vas oborožimo z vedenjem o možnostih izbire in vas pripravimo na vaš dotlej najboljši nakup. Vabljeni v našo dnevno sobo. Če pridete v času kosila, se bomo preselili v jedilnico, (večerje ne kuhamo) ali pa se po spletišču premaknite navzdol.

kontaktirajte nas

brezčasni izdelki

izbran interier

Preglejte naš čudovit nabor visokokakovostnih in brezčasnih izdelkov, ki prihajajo z različnih koncev sveta. Izdelke vrhunskih dizajnerskih znamk smo premišljeno izbrali iz naše stalne ponudbe v razstavnem prostoru, saj menimo, da lahko postanejo dodana vrednost prav vsakega ambienta.

vsi izdelki v naši ponudbi so originali, kar pomeni, da jih izdelujejo proizvajalci z odkupljenimi avtorskimi pravicami.

raziščite našo ponudbo