vsebinska prenova strani še ni zaključena, zato so nekatere vsebine še nepopolne. prosimo za razumevanje.

ostanite radovédni; ž, m, s (ẹ) lastnost, značilnost, drža človeka, ki je željan izvesti vse o tem kako lepo je lahko živeti // želja vedeti, izvedeti stvari, ki jih ni nujno potrebno vedeti in z njimi tkati lepši vsakdanjik / ekspr. znova jo je premagala radovednost; zaradi njegove radovednosti z njim nikoli ni dolgčas / ekspr. sama radovednost te je // oči se ji svetijo od same radovednosti / stil. pasti radovednost, zadrževati se kje in si radovedno ogledovati kaj / gl. id:doma

Ostanite radovedni.

Možnosti za oblikovanje USM Haller konstrukcije in komponent za svetlobo so tako individualne kot vaša garderoba.

Lahko imate vgradno omaro ali samostoječi kos pohištva v spalnici ali trgovini, USM vas bo očaral s svojimi zmožnostmi shranjevanja in vizualno lepoto, obenem pa je USM v popolnosti prilagojen vašim osebnim potrebam.

izvedite več o USM-u

preberite več o MOROSO

Sedalo naslonjača Shadowy je izdelano iz tkanih niti, ki se običajno uporabljajo za ribiške mreže. Vsak kos je samosvoj in unikaten, tako kot njihova imena: s svojo nepopolnostjo in hibami so zelo — človeški.

bulthaup b3 vam daje svobodo, da v polnosti uresničite svoje oblikovalske zamisli in sanje. Svoj bivalni prostor lahko ustvarite z različnimi ročno izbranimi materiali, ki so v sozvočju z značajem prostora in tistih, ki v njem bivajo.

Ročno zaključene oblike so ubrane s človeško ergonomijo in okoliško arhitekturo. Natančno zasnovana funkcionalnost b3 deluje preprosto in brezhibno. Takšna svoboda oblikovanja kuhinje se nadaljuje vse do najmanjših podrobnosti.

Celota je več kot vsota njenih delov. Večnamenska stena vzpostavlja prostor za shranjevanje, podpira funkcije, kot je vodna točka, in spaja pohištvo s sobo; ta prostorska povezava pride do izraza, ko stena nudi oporo visečim elementom. Rezultat je videz lebdeče kuhinje.

preberite več o bulthaup

Več o Molteni&C.

Garderobni sistem Gliss Master je nadgrajen z novimi vrati z domiselnim odpiralnim mehanizmom: Sistema 7. Sistema 7 je še posebej primeren za vogalne rešitve ali kot prehod v vhodno omaro, ko deluje kot delilnik med prednjimi prostori ali garderobo, nameščeno na sredini prostora, oziroma kot dostop do sosednje sobe. Sistema 7 is particularly suitable for corner solutions or as an opening in walk-in wardrobes, acting as a partition between the spaces in front of or in a wardrobe placed in the centre of a room or as access to a different room.

trenutni projekti

Ostanite radovedni in se prijavite