ostanite radovedni z našim izborom

id:online

svetloba                 
spremeni vse....

Možnosti za oblikovanje USM Haller konstrukcije in komponent za svetlobo so tako individualne kot vaša garderoba. Lahko imate vgradno omaro ali samostoječi kos pohištva v spalnici ali trgovini, USM vas bo očaral s svojimi zmožnostmi shranjevanja in vizualno lepoto, obenem pa je USM v popolnosti prilagojen vašim osebnim potrebam.

Energija se pretaka skozi konstrukcijo in je lahko usmerjena v kateri koli del vašega pohištva. 

Brezžično, z možnostjo zatemnitve, varčno s porabo energije in sestavljivo po vaši meri.

Svetloba je veliko več kot zgolj lep sijaj – svetloba razsvetljuje, nas greje in ostri naše zaznavanje, obenem pa celostno spreminja prostor, ki nas obdaja. Svetloba in energija sta sedaj nepogrešljivi komponenti USM Haller modularnega pohištva. Dovolite vaši kreativnosti in stvarem, ki jih ljubite, da zasijejo v novi luči.

Električno napajanje je revolucionarno, saj je popolnoma neodvisno od kabelske napeljave. Posodobitve na krogličnih ležajih in ceveh omogočajo, da je energija vpeta že v samo strukturo pohištva. Svetlobni ter USB priključki se preprosto zaprejo, tako da so poravnani s cevjo, in so praktično nevidni.

Najbolj privlačni so raznovrstni načini uporabe – priključki za svetlobo lahko razsvetlijo pohištvo samo ali kar celoten prostor, praktičen priključek za USB pa lahko polni tudi vaše mobilne naprave. Inovativni e-elementi klasičnemu slogu prinašajo nov sijaj. Bodite ustvarjalni!

Preglejte naš čudovit nabor visokokakovostnih in brezčasnih izdelkov, ki prihajajo z različnih koncev sveta. Izdelke vrhunskih dizajnerskih znamk smo premišljeno izbrali iz naše stalne ponudbe v razstavnem prostoru, saj menimo, da lahko postanejo dodana vrednost prav vsakega ambienta. 

ostanite radovédni ž, m, s (ẹ) lastnost, značilnost, drža človeka, ki je željan izvesti vse o tem kako lepo je lahko živeti // želja vedeti, izvedeti stvari, ki jih ni nujno potrebno vedeti in z njimi tkati lepši vsakdanjik / ekspr. znova jo je premagala radovednost; zaradi njegove radovednosti z njim nikoli ni dolgčas / ekspr. sama radovednost te je // oči se ji svetijo od same radovednosti / stil. pasti radovednost, zadrževati se kje in si radovedno ogledovati kaj / gl. id:doma

Mi smo doma v Ljubljani, v steklenem mezaninu, Ravnikarjevem primerku slovenske moderne, postavljenem na stičišče Gregorčičeve in Slovenske ceste v Ljubljani. Ta skrbno zasnovan volumen prostora že vrsto let podobno skrbno polnimo z izbrano notranjo opremo velikih oblikovalskih imen, modernih in sodobnih klasik.

Smo arhitekturni biro in prodajni salon notranje opreme urejen po podobi doma. Kuhinja, dnevna soba in spalni del so v polni uporabi vsak delovni dan. Naš dom v izložbi je zaradi svoje igre z večnamembnostjo prostora zavzel močno identiteto. Postal je id:doma, bivanjsko doživetje za nas, redne stranke in mimoidoče.

Vzemite si čas za obisk, celostno izkušnjo v živo, pa za klepet z nami, strokovnjaki.

Z veseljem se vam posvetimo vsak delovnik med 10. in 19. uro ali po dogovoru.