Po oddihu doma vabljeni na obisk id:doma, ki s ponedeljkom, 20. aprila, ponovno odpira svoja vrata – seveda ob upoštevanju vseh preventivnih zaščitnih ukrepov v skladu z navodili NIJZ.

Naš delovnik ostaja nespremenjen: na posvet vabljeni od ponedeljka do petka med 10.00 in 19.00 ter v soboto med 10.00 in 13.00. Za vsa vprašanja in povpraševanja nas lahko pred prihodom tudi pokličete, in sicer na 01 426 9030, ali pišete na e-naslov info@iddoma.si.

Čeprav ste pri nas doma vedno dobrodošli, vas hkrati vljudno naprošamo, da v primeru kakršnih koli bolezenskih znakov še vedno ne zapuščate svojega doma. Pred vstopom v prostore salona je za stranke obvezna uporaba zaščitne maske ali druga oblika zaščite ustnega in nosnega predela ter razkuževanje rok, v salonu pa vzdrževanje razdalje med strankami vsaj 1,5 metra.

Ostanite zdravi, ostanite radovedni.

Svetloba               
spremeni vse…

Možnosti za oblikovanje USM Haller konstrukcije in komponent za svetlobo so tako individualne kot vaša garderoba. Lahko imate vgradno omaro ali samostoječi kos pohištva v spalnici ali trgovini, USM vas bo očaral s svojimi zmožnostmi shranjevanja in vizualno lepoto, obenem pa je USM v popolnosti prilagojen vašim osebnim potrebam.

Energija se pretaka skozi konstrukcijo in je lahko usmerjena v kateri koli del vašega pohištva. 

Brezžično, z možnostjo zatemnitve, varčno s porabo energije in sestavljivo po vaši meri.

Svetloba je veliko več kot zgolj lep sijaj – svetloba razsvetljuje, nas greje in ostri naše zaznavanje, obenem pa celostno spreminja prostor, ki nas obdaja. Svetloba in energija sta sedaj nepogrešljivi komponenti USM Haller modularnega pohištva. Dovolite vaši kreativnosti in stvarem, ki jih ljubite, da zasijejo v novi luči.

Električno napajanje je revolucionarno, saj je popolnoma neodvisno od kabelske napeljave. Posodobitve na krogličnih ležajih in ceveh omogočajo, da je energija vpeta že v samo strukturo pohištva. Svetlobni ter USB priključki se preprosto zaprejo, tako da so poravnani s cevjo, in so praktično nevidni.

Najbolj privlačni so raznovrstni načini uporabe – priključki za svetlobo lahko razsvetlijo pohištvo samo ali kar celoten prostor, praktičen priključek za USB pa lahko polni tudi vaše mobilne naprave. Inovativni e-elementi klasičnemu slogu prinašajo nov sijaj. Bodite ustvarjalni!

Počaščeni smo, da lahko oznanimo naše sodelovanje s CASTELBEL. To portugalsko podjetje proizvaja visokokakovostne izdelke za kopel, za nego telesa, ter dišave za dom, ki so skrbno in lepo ročno izdelani. Ta nam nov izdelek vam sedaj ponujamo v našem razstavnem salonu. Pridite mimo in si oglejte te čudovite izdelke, kateri vas bodo nedvomno navdušili.

ostanite radovédni ž, m, s (ẹ) lastnost, značilnost, drža človeka, ki je željan izvesti vse o tem kako lepo je lahko živeti // želja vedeti, izvedeti stvari, ki jih ni nujno potrebno vedeti in z njimi tkati lepši vsakdanjik / ekspr. znova jo je premagala radovednost; zaradi njegove radovednosti z njim nikoli ni dolgčas / ekspr. sama radovednost te je // oči se ji svetijo od same radovednosti / stil. pasti radovednost, zadrževati se kje in si radovedno ogledovati kaj / gl. id:doma

Mi smo doma v Ljubljani, v steklenem mezaninu, Ravnikarjevem primerku slovenske moderne, postavljenem na stičišče Gregorčičeve in Slovenske ceste v Ljubljani. Ta skrbno zasnovan volumen prostora že vrsto let podobno skrbno polnimo z izbrano notranjo opremo velikih oblikovalskih imen, modernih in sodobnih klasik.

Smo arhitekturni biro in prodajni salon notranje opreme urejen po podobi doma. Kuhinja, dnevna soba in spalni del so v polni uporabi vsak delovni dan. Naš dom v izložbi je zaradi svoje igre z večnamembnostjo prostora zavzel močno identiteto. Postal je id:doma, bivanjsko doživetje za nas, redne stranke in mimoidoče.

Vzemite si čas za obisk, celostno izkušnjo v živo, pa za klepet z nami, strokovnjaki.

Z veseljem se vam posvetimo vsak delovnik med 10. in 19. uro ali po dogovoru.