Rex mala posteljica

Rex mala posteljica

259,00559,00

Idealna rešitev za popoldanski počitek mlajših in starejših otrok, pa tudi tistih, ki bi to še vedno želeli biti. Zračen in stabilen ležalnik REX, ki ga uporabljajo v številnih vrtcih, lahko postane gnezdece za pravi popoldanski spanec. Z ležalnikom REX počitek postane zabava za vso družino, ko izbirate kotičke za sprostitev po svojem navdihu. Ergonomija lesa se elegantno prilega vsakemu telesu in čaka, da si privoščite kraljevski dremež. Ko je čas za počitek, je tu ležalnik REX.
Ležalnik REX je del kolekcije REX.

Širina: 51 cm
Dolžina: 130 cm
Višina: 34 cm

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Brand:

Product Description

ZGODBA O REXU
Stol REX (lat. ‘kralj’) je ime dobil po svojem očetu, arhitektu in oblikovalcu profesorju Niku Kralju, ki ga je oblikoval in zasnoval leta 1952. Pri obliki se je zgledoval po skandinavskem minimalizmu in sledil vodilu, ki mu še danes sledijo nekateri izmed največjih izdelovalcev pohištva za množično uporabo: tehnična preprostost ter ergonomska oblikovna dovršenost, vse to za kupcu dostopno ceno.
Stol REX je del kolekcije zložljivega pohištva REX, iz krivljenje vezane plošče, v kateri so poleg stola še fotelj, gugalnik, ležalnik in mizica.
Kralj je že takrat vizionarsko predvidel, da sta razstavljivost in majhna teža izdelkov prednosti, ki bosta v globalizaciji in spletni prodaji pohištva vedno pomembnejši lastnosti uspešnih izdelkov. Kolekcijo zložljivega pohištva REX odlikuje ravno to, zato ni čudno, da je stol REX svetovna prodajna uspešnica ter zgled ergonomsko, funkcionalno in estetsko dovršenega izdelka.

Vrhunski dosežek slovenskega industrijskega oblikovanja.
Stol Rex se je s svojim udobjem in funkcionalnostjo hitro priljubil uporabnikom, ter postal predmet poželenja po vsem svetu, še posebno potem, ko je bil vključen v zbirko muzeja moderne umetnosti MOMA v New Yorku. Z več kot 2.000.000 prodanimi kosi, številnimi mednarodnimi priznanji ter nagradami se je stol Rex zapisal v zgodovino ter postal kultni predmet dizajnersko osveščenih posameznikov.

Zgled ergonomsko, funkcionalno in estetsko dovršenega izdelka.
S svojo harmonično obliko stol REX zaživi v vsakem prostoru: kot udoben fotelj v dnevni sobi, praktičen kuhinjski stol, vir navdiha v delovnem kotičku ali gugalnik, ko želite zazibati otroka v sen. Lahko pa je preprosto on, stol REX – umetniško delo, ki krasi vaše stanovanje ali poslovne prostore. Umirjena eleganca čistih linij se popolnoma zlije s telesom, vam pa nudi občutek lebdenja in prijetne sprostitve.

Udobje v toplem objemu lesa.
Kolekcija zložljivega pohištva REX je zasnovana z mislijo na vaše udobje. Minimalistična zasnova s čistimi linijami je ergonomsko domišljena, perforacija pa ustvarja prijeten občutek zračnosti. Stol REX je izjemno lahek, saj je ljubezen do lesa oblikovalca vodila k racionalni izrabi materiala. Privoščite si kraljevsko sedenje v fotelju, na stolu ali na gugalniku in se sprostite v objemu prijetne topline lesa, ki pohištvu kolekcije REX zagotavlja dolgo življensko dobo.

Ustvarjen za vaš dom in pisarno.
Vaš dom je izraz vaše individualnosti. Iz okrasnega zbirateljskega predmeta občudovanja se stol REX  zlahka prelevi v udobno zložljivo pohištvo, po uporabi pa zložite in diskretno pospravite. Če vam je bližji subtilen način izražanja, izberite barvo, ki se zlije s toni v vašem stanovanju oz. pisarni. Za samozavestne posameznike, ki jih ni strah osebnega izraza, pa priporočamo REXa v kontrastnih in živih barvah. Stol REX se prilagodi vašemu stilu in zaživi skupaj z vami!

Prepoznajte ORIGINAL
Originalni izdelki kolekcije REX so označeni z emblemom REX KRALJ. Izdelani iz najboljših naravnih materialov so jamstvo za vrhunsko kakovost in dolgo življenjsko dobo. To jamčimo z garancijo kakovosti.

Additional Information

Dimenzije Ni na voljo
barva

bukev, bela, temno rjava, črna, oreh