Planetarni mešalnik KitchenAid ARTISAN® 6,9L

Planetarni mešalnik KitchenAid ARTISAN® 6,9L

999,00

Planetarni mešalnik KitchenAid ARTISAN® s 6,9 litrsko posodo, s tremi mešali iz nerjavečega jekla.

Product Description

KitchenAid® predstavlja nov kultni mešalec za naslednje stoletje. Zgodovine je bilo dovolj. Njegov predhodnik se je proizvajal od leta 1926, kar nedvomno predstavlja nekaj enkratnega. Bil je simbol in želja vsakega chefa, slaščičarja ali ljubitelja kuhanja. Toda zvezda ni ugasnila.
Prišel je nov, večji, boljši, modernejši. Nikakor ga ne boste spregledali, oblika ostaja prepoznavna, kvaliteta še boljša.

Nov mešalec dela po enakih principih predhodnika. Planetarno mešanje, ko se mešalo vrti v kar dve smeri za boljšo učinkovitost.
Ohišje je prav tako iz cinkove zlitine. Robustno, trajno, čudovitih oblik. Posoda je večja, velika kar 6,9 litra, kar nedvomno izpolnjuje zahteve modernih uporabnikov. Motor je oblikovan na novo, najmodernejše za današnji čas. Brez krtačk, močan in tih. Ohranjen je mehanski prenos, toda najsodobnejši, s planetarnim reduktorjem, ki zagotavlja trajnost in zanesljivost. V celoti je narejen iz najkvalitetnejšega jekla.

Številni dodatni priključki, ki jih lahko namestite na mešalec, ga spremenijo v pravo in učinkovito orodje za številna opravila. Če v svoji kuhinji ali slaščičarni rabite odličen in učinkovit pripomoček, si ne morete izmisliti boljšega.

5KSM7990 225Priložena oprema: 

  • Kljukasto mešalo za testo iz nerjavečega jekla, meša in gnete vse vrste vzhajanega testa.
  • Ploščato mešalo iz nerjavečega jekla je najbolj primerno za mešanje običajnih vrst do težkega testa. Od mešanic za torte, testa za piškote, zmeša hitro in učinkovito.
  • Žično stepalo iz nerjavečega jekla, vmeša največjo možno količino zraka v stepene mase, za stepanje smetane, beljakov in drugih lahkih mas, ki jim je potrebno dati veliko zraka.

Oprema 6,9

Additional Information

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
barva

medallion silver, candy apple, onyx black, empire red, frosted pearl, almond cream