BALAD KOLEKCIJA

 

Fermob se še vedno osredotoča tudi na druge aspekte vrta, kot pa le na pohištvo. Tokrat se predstavlja s povsem novo linijo zunanjih svetil, ki so jo poimenovali Balad. Tudi ta kolekcija ostaja zvesta prepoznavnemu duhu znamke, ki je praktičen, mobilen, dizajnersko naravnan in barvit. Balad so oblikovali z dvojno ambicijo: ustvariti zanesljiv proizvod, ki bi bil eleganten in atraktiven.

 

 

Čvrst dekorativni element z zaokroženo obliko stavi na gole osnove in je s svojo ceno ter izgledom zagotovljen hit. Balad svetila se najbolj doma počutijo na mizi, vrtu, terasi ali celo plaži. Na voljo je z dvema kovinskima stojaloma, zato lahko zanjo vedno najdete primeren kotiček, kjer se bo popolnoma zlila z okolico.

 

Počaščeni smo, da lahko oznanimo naše sodelovanje s CASTELBEL. To portugalsko podjetje proizvaja visokokakovostne izdelke za kopel, za nego telesa, ter dišave za dom, ki so skrbno in lepo ročno izdelani. Ta nam nov izdelek vam sedaj ponujamo v našem razstavnem salonu. Pridite mimo in si oglejte te čudovite izdelke, kateri vas bodo nedvomno navdušili.

ostanite radovédni ž, m, s (ẹ) lastnost, značilnost, drža človeka, ki je željan izvesti vse o tem kako lepo je lahko živeti // želja vedeti, izvedeti stvari, ki jih ni nujno potrebno vedeti in z njimi tkati lepši vsakdanjik / ekspr. znova jo je premagala radovednost; zaradi njegove radovednosti z njim nikoli ni dolgčas / ekspr. sama radovednost te je // oči se ji svetijo od same radovednosti / stil. pasti radovednost, zadrževati se kje in si radovedno ogledovati kaj / gl. id:doma

Mi smo doma v Ljubljani, v steklenem mezaninu, Ravnikarjevem primerku slovenske moderne, postavljenem na stičišče Gregorčičeve in Slovenske ceste v Ljubljani. Ta skrbno zasnovan volumen prostora že vrsto let podobno skrbno polnimo z izbrano notranjo opremo velikih oblikovalskih imen, modernih in sodobnih klasik.

 

Smo arhitekturni biro in prodajni salon notranje opreme urejen po podobi doma. Kuhinja, dnevna soba in spalni del so v polni uporabi vsak delovni dan. Naš dom v izložbi je zaradi svoje igre z večnamembnostjo prostora zavzel močno identiteto. Postal je id:doma, bivanjsko doživetje za nas, redne stranke in mimoidoče.

Vzemite si čas za obisk, celostno izkušnjo v živo, pa za klepet z nami, strokovnjaki.

Z veseljem se vam posvetimo vsak delovnik med 10. in 19. uro ali po dogovoru.