Drža “ostanite radovedni” je neločljivo povezana z našim ustvarjanjem in žene id:doma tudi v teh nepredvidljivih tednih, ko je še pomembneje biti obdan z osebami, odnosi in s predmeti, ki lepšajo vsakdanjik in pritrjujejo, kako prijetno je lahko živeti doma. Čeprav vas zaradi novonastalih okoliščin trenutno ne moremo gostiti v dnevni sobi našega biroja in prodajnega salona, ne pomeni, da pri nas niste dobrodošli.

Naše arhitekturno projektiranje in svetovanje ter prodaja vrhunske notranje opreme se še vedno neprekinjeno vršita: id:doma dela od doma, ob hkratnem strogem spoštovanju ukrepov in smernic glede izrednih razmer, povezanimi z virusom COVID-19.

Vljudno vabljeni, da za več informacij pokličete na številko +386 41 972 573 ali pišete na info@iddoma.si, o novostih pa vas bomo sproti obveščali tudi prek družbenih omrežij Facebook in Instagram.

Ostanite zdravi in – radovedni.

 

 

Možnosti za oblikovanje USM Haller konstrukcije in komponent za svetlobo so tako individualne kot vaša garderoba. Lahko imate vgradno omaro ali samostoječi kos pohištva v spalnici ali trgovini, USM vas bo očaral s svojimi zmožnostmi shranjevanja in vizualno lepoto, obenem pa je USM v popolnosti prilagojen vašim osebnim potrebam.

Počaščeni smo, da lahko oznanimo naše sodelovanje s CASTELBEL. To portugalsko podjetje proizvaja visokokakovostne izdelke za kopel, za nego telesa, ter dišave za dom, ki so skrbno in lepo ročno izdelani. Ta nam nov izdelek vam sedaj ponujamo v našem razstavnem salonu. Pridite mimo in si oglejte te čudovite izdelke, kateri vas bodo nedvomno navdušili.

ostanite radovédni ž, m, s (ẹ) lastnost, značilnost, drža človeka, ki je željan izvesti vse o tem kako lepo je lahko živeti // želja vedeti, izvedeti stvari, ki jih ni nujno potrebno vedeti in z njimi tkati lepši vsakdanjik / ekspr. znova jo je premagala radovednost; zaradi njegove radovednosti z njim nikoli ni dolgčas / ekspr. sama radovednost te je // oči se ji svetijo od same radovednosti / stil. pasti radovednost, zadrževati se kje in si radovedno ogledovati kaj / gl. id:doma

Mi smo doma v Ljubljani, v steklenem mezaninu, Ravnikarjevem primerku slovenske moderne, postavljenem na stičišče Gregorčičeve in Slovenske ceste v Ljubljani. Ta skrbno zasnovan volumen prostora že vrsto let podobno skrbno polnimo z izbrano notranjo opremo velikih oblikovalskih imen, modernih in sodobnih klasik.

 

Smo arhitekturni biro in prodajni salon notranje opreme urejen po podobi doma. Kuhinja, dnevna soba in spalni del so v polni uporabi vsak delovni dan. Naš dom v izložbi je zaradi svoje igre z večnamembnostjo prostora zavzel močno identiteto. Postal je id:doma, bivanjsko doživetje za nas, redne stranke in mimoidoče.

Vzemite si čas za obisk, celostno izkušnjo v živo, pa za klepet z nami, strokovnjaki.

Z veseljem se vam posvetimo vsak delovnik med 10. in 19. uro ali po dogovoru.